Pedale de efect pt. Chitara  Există 356 produse

per pagină
Arată 1 - 6 din 356 produse
 • Electro Harmonix Small Clone

  Electro Harmonix Small Clone

  Electro Harmonix Small Clone

  519,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Pedala de reverb Mooer Mod Factory

  Pedala de reverb Mooer Mod Factory

  Pedala de reverb Mooer Mod...

  429,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Pedala de efect Boss CH-1 ofera un sunet de cor clasic, inalte clare si un efect stereo unic, variabil intre canalele din stanga sau dreapta.

  Pedala de efect Boss CH-1 ofera un sunet de cor clasic, inalte clare si un efect stereo unic, variabil intre canalele din stanga sau dreapta.

  Pedala de efect Boss CH-1...

  565,00 Lei
  Livrare în 1-2 zile
 • Pedala de efect Boss CE-5 acopera o gama larga de frecvente si ofera filtre low-cut. Acest dispozitiv, permite utilizatorului sa creeze orice chorus, de la unul simplu si curat, pana la unul puternic, prezent in muzica contemporana.

  Pedala de efect Boss CE-5 acopera o gama larga de frecvente si ofera filtre low-cut. Acest dispozitiv, permite utilizatorului sa creeze orice chorus, de la unul simplu si curat, pana la unul puternic, prezent in muzica contemporana.

  Pedala de efect Boss CE-5...

  512,00 Lei
  Livrare în 1-2 zile
 • Pedala de efect Boss BF-3 este un efect de tip flanger ce oferă chitariștilor și basiștilor o versiune actualizată a pedalei clasice BOSS flanger, cu cele mai bune sunete de flanging stereo auzite până acum. Pedala flanger BOSS BF-3 include acum două moduri noi (Ultra și Gate/Pan) pentru a crea un efect de flanging stereo cu o spațialitate incredibilă –...

  Pedala de efect Boss BF-3 este un efect de tip flanger ce oferă chitariștilor și basiștilor o versiune actualizată a pedalei clasice BOSS flanger, cu cele mai bune sunete de flanging stereo auzite până acum. Pedala flanger BOSS BF-3 include acum două moduri noi (Ultra și Gate/Pan) pentru a crea un efect de flanging stereo cu o spațialitate...

  Pedala de efect Boss BF-3...

  734,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Pedala de efecte pentru chitara electrica tc electronic The Dreamscape cu 3 efecte de modulare: chorus, flanger si vibrato.

  Pedala de efecte pentru chitara electrica tc electronic The Dreamscape cu 3 efecte de modulare: chorus, flanger si vibrato.

  Pedala de efecte pentru chitara...

  828,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
Arată 1 - 6 din 356 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 399 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar