Conditii generale de garantie

Garanția produselor noi achizitionate prin magazin-ul www.magazinuldemuzica.ro, cu exceptia celor resigilate, conform legii, este de 3 ani pentru persoanele fizice si de 1 an pentru persoanele juridice de la data cumpararii.

Nu intra sub incidenta garantiei, chiar daca in dreptul produselor apare termenul de garatine de 12-36 luni garantie:    

 • Partile mobile ale difuzoarelor
 • Lichidele de orice fel
 • Becurile
 • Fetele de toba
 • Corzile de chitara
 • In general orice tip de consumabil
 • Microfoanele descentrate datorita socurilor (scapare din mana)
 • Cutiile de rezonanta ale instrumentelor, crapate in urma loviturilor
 • Gaturile instrumentelor cu corzi, curbate datorita folosirii unor corzi neadecvate (ex. corzi chitara acustica montate pe chitara clasica)
 • Piesele de schimb pentru diverse echipamente si instrumente! 

Lipsa documentelor

Produsele se prezinta in unitatile service insotite de factura fiscala in original si certificatul de garantie. Lipsa acestor documente atrage iesirea din garantie a produselor!      

Lipsa ambalajului original      

Ambalajul original nu este obligatoriu, insa clientul isi asuma posibilele daune rezultate in timpul transportului tur-retur a marfurilor, datorate ambalarii necorespunzatoare.     

Defectiunile provocate de calitatea curentului      

In cazul in care se constata ca echipamentele prezentate in service prezinta defectiuni provocate de supra sarcina electrica, acestea se remediaza doar contra cost. Va sfatuim sa folositi prize de calitate cu impamantare si stabilizatoare de tensiune. Nu folositi in acelasi prelungitor mai multe echipamente cu consum mare de energie.

 

Microfoanele arse datorita alimentarii necorespunzatoare cu functia +48 V nu beneficiaza de garantie!

Defectiunile provocate de suprasolicitari

Toate defectiunile provocate de suprasolicitarea echipamentelor se repara contra cost. In aceasta categorie intra boxele, amplificatoarele, mixerele amplificate.      

Interventia neautorizata      

Incercarea de reparare sau modificare a echipamentelor in unitati neautorizate atrage iesirea din garantie a produselor!

Echipamentele utilizate necorespunzator

Echipamentele utilizate in cluburi, discoteci, etc. care sunt aduse in garantie cu defectiuni provocate de praf sau impuritati nu intra sub incidenta garantiei. In aceasta categorie intra ventilatoarele de racire, partile mobile interne si unitatile optice ale playerelor. De asemenea defectiunile provocate mixerelor si echipamentelor de DJ prin lovirea partilor care produc efecte de suntet. Indiferent de cat de incendiara este petrecerea nu uitati ca echipamentul produce acelasi efect indiferent daca il apasati delicat sau il loviti cu violenta.

Defecte care exclud garantia

Nu intra sub incidenta garantiei, chiar daca in dreptul produselor apare iconita 36 luni garantie:

 • Partile mobile ale difuzoarelor
 • Lichidele de orice fel
 • Becurile
 • Fetele de toba
 • Corzile de chitara
 • In general orice tip de consumabil
 • microfoanele descentrate datorita socurilor(scapare din mana)
 • cutiile de rezonanta ale instrumentelor,crapate in urma loviturilor
 • Gaturile instrumentelor cu corzi,curbate datorita folosirii unor corzi neadecvate(ex. corzi chitara acustica montate pe chitara clasica)
 • piesele de schimb pentru diverse echipamente si instrumente!

Lipsa documentelor

Produsele se prezinta in unitatile service insotite de factura fiscala in original si certificatul de garantie.Lipsa acestor documente atrage iesirea din garantie a produselor Lipsa ambalajului originalProdusele se prezinta in unitatile service in ambalajele originale insotite de toate accesoriile care au fost incluse.Lipsa acestora atrage iesirea din garantie a produselor Defectiunile provocate de calitatea curentului In cazul in care se constata ca echipamentele prezentate in service prezinta defectiuni provocate de supra sarcina electrica ,acestea se remediaza doar contra cost.Va sfatuim sa folositi prize de calitate cu impamantare si stabilizatoare de tensiune.Nu folositi in acelasi prelungitor mai multe echipamente cu consum mare de energie. Defectiunile provocate de suprasolicitari Toate defectiunile provocate de suprasolicitarea echipamentelor se repara contra cost.In aceasta categorie intra boxele,amplificatoarele,mixerele amplificate. Interventia neautorizataIncercarea de reparare sau modificare a echipamentelor in unitati neautorizate atrage iesirea din garantie a produselor
Echipamentele utilizate necorespunzator
Echipamentele utilizate in cluburi,discoteci,etc care sunt aduse in garantie cu defectiuni provocate de praf sau inpuritati nu intra sub incidenta garantiei.In aceasta categorie intra ventilatoarele de racire,partile mobile interne si unitatile optice ale playerelor.De asemeni defectiunile provocate mixerelor si echipamentelor de DJ prin lovirea partilor care produc efecte de suntet.Indiferent de cat de incendiara este petrecerea nu uitati ca echipamentul produce acelasi efect indiferent daca il apasati delicat sau il loviti cu violenta.  

 

Receptie produse defecte

 

Defectiune constatata in 48 ore de la primire

In cazul in care in 48 ore de la primire produsului constatati o defectiune tehnica, produsul va fi inlocuit gratuit de Magazinul de Muzica. Va rugam sesizati orice defectiune in cel mai scurt timp.   

Returnare produs defect

 

In cazul in care doriti returul unui produs care prezinta defecte de fabricatie, va rugam sa completati tabelul corespunzator la rubrica: Sesizari - Probleme Service. Costul transportului va fi suportat de dvs.


Cele mai cumparate

Informații

Producatori

Oferte speciale

Etichete

3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 399 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar