Price drop

per pagină
Arată 1 - 6 din 13 produse
 • Fata de toba Evans 10" G12 Clear TomTom

  Fata de toba Evans 10" G12 Clear TomTom

  Fata de toba Evans 10" G12 Clear...

  77,40 Lei 129,00 Lei -40%
  Livrare în 1-2 zile
 • Artec Stereo Chorus DEMO

  Artec Stereo Chorus DEMO

  Artec Stereo Chorus DEMO

  95,40 Lei 159,00 Lei -40%
  Livrare în 7-14 zile
 • Alto ACOM2 este un compressor/limiter/gate cu două canale care vă oferă maximum de claritate și control al nivelului pentru orice aplicatie audio.  Datorită celor două compresoare/limitatoare independente puteți utiliza ACOM2 ca două procesoare individuale mono sau operare stereo-link.

  Alto ACOM2 este un compressor/limiter/gate cu două canale care vă oferă maximum de claritate și control al nivelului pentru orice aplicatie audio.  Datorită celor două compresoare/limitatoare independente puteți utiliza ACOM2 ca două procesoare individuale mono sau operare stereo-link.

  Alto ACOM2 este un...

  418,60 Lei 598,00 Lei -30%
  Livrare în 1-2 zile
 • Pedala efecte Boss OC-3 este o pedala cu efecte polifonice, prevazuta cu 3 moduri si intrati separate, pentru chitara si pentru bass.

  Pedala efecte Boss OC-3 este o pedala cu efecte polifonice, prevazuta cu 3 moduri si intrati separate, pentru chitara si pentru bass.

  Pedala efecte Boss OC-3 este...

  606,61 Lei 736,61 Lei
  Preț redus!
  Livrare în 7-14 zile
 • Pedala de efect Boss MO-2 compacta ce functioneaza utilizand tehnologia "Multi-Dimensional Processing technology (MDP)". Pedala utilizeaza caracteristicile armonice ale chitarei pentru a crea o gama larga de noi sunete extraordinare. Pedala BOSS MO-2 functioneaza excelent atat cu sunete clean, cu sunete distorsionate, cat si cu sunet de chitara bas. 

  Pedala de efect Boss MO-2 compacta ce functioneaza utilizand tehnologia "Multi-Dimensional Processing technology (MDP)". Pedala utilizeaza caracteristicile armonice ale chitarei pentru a crea o gama larga de noi sunete extraordinare. Pedala BOSS MO-2 functioneaza excelent atat cu sunete clean, cu sunete distorsionate, cat si cu sunet de...

  Pedala de efect Boss MO-2...

  634,25 Lei 684,25 Lei
  Preț redus!
  Livrare în 7-14 zile
 • Pedala de efect Boss ST-2 Power Stack este o pedală ce permite realizarea oricărui tip de distorsiune. ST-2 produce un sunet de calitate ridicată, specifică amplificatoarelor cu tuburi și stack-urilor de amp-uri profesionale. Potențiometrul SOUND reglează simultan caracterul sonor și gain-ul, astfel încât puteți obține foarte ușor orice efect, de la...

  Pedala de efect Boss ST-2 Power Stack este o pedală ce permite realizarea oricărui tip de distorsiune. ST-2 produce un sunet de calitate ridicată, specifică amplificatoarelor cu tuburi și stack-urilor de amp-uri profesionale. Potențiometrul SOUND reglează simultan caracterul sonor și gain-ul, astfel încât puteți obține foarte ușor orice efect, de...

  Pedala de efect Boss ST-2 Power...

  651,62 Lei 711,62 Lei
  Preț redus!
  Livrare în 1-2 zile
Arată 1 - 6 din 13 produse

Cele mai cumparate

Informații

Producatori

Oferte speciale

Etichete

3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 399 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar