Price drop

per pagină
Arată 1 - 6 din 9 produse
 • Pedala de efect Boss CS-3 Compression Sustainer, comprima semnalele puternice, in timp ce amplifica semnalele mai slabe, oferind in acelasi timp un sustain fara a degrada calitatea sunetului. Aceasta pedala este recomandata chitaristilor sau bassistilor care doresc sa scoata un sunet exceptional.

  Pedala de efect Boss CS-3 Compression Sustainer, comprima semnalele puternice, in timp ce amplifica semnalele mai slabe, oferind in acelasi timp un sustain fara a degrada calitatea sunetului. Aceasta pedala este recomandata chitaristilor sau bassistilor care doresc sa scoata un sunet exceptional.

  Pedala de efect Boss CS-3...

  448,61 Lei 498,61 Lei
  Preț redus!
  Livrare în 7-14 zile
 • Boss PS-6

  Boss PS-6

  Boss PS-6

  589,00 Lei 689,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Pedala de efect Boss PH-3 Phase Shifter ofera o multitudine de efecte, atat vintage cat si moderne, inclusiv modurile noi "Rise" si "Fall" pentru phasing unic si unidirectional.

  Pedala de efect Boss PH-3 Phase Shifter ofera o multitudine de efecte, atat vintage cat si moderne, inclusiv modurile noi "Rise" si "Fall" pentru phasing unic si unidirectional.

  Pedala de efect Boss PH-3...

  603,31 Lei 653,31 Lei
  Preț redus!
  Livrare în 7-14 zile
 • Pedala efecte Boss OC-3 este o pedala cu efecte polifonice, prevazuta cu 3 moduri si intrati separate, pentru chitara si pentru bass.

  Pedala efecte Boss OC-3 este o pedala cu efecte polifonice, prevazuta cu 3 moduri si intrati separate, pentru chitara si pentru bass.

  Pedala efecte Boss OC-3 este...

  606,61 Lei 736,61 Lei
  Preț redus!
  Livrare în 1-2 zile
 • Pedala de efect Boss MO-2 compacta ce functioneaza utilizand tehnologia "Multi-Dimensional Processing technology (MDP)". Pedala utilizeaza caracteristicile armonice ale chitarei pentru a crea o gama larga de noi sunete extraordinare. Pedala BOSS MO-2 functioneaza excelent atat cu sunete clean, cu sunete distorsionate, cat si cu sunet de chitara bas. 

  Pedala de efect Boss MO-2 compacta ce functioneaza utilizand tehnologia "Multi-Dimensional Processing technology (MDP)". Pedala utilizeaza caracteristicile armonice ale chitarei pentru a crea o gama larga de noi sunete extraordinare. Pedala BOSS MO-2 functioneaza excelent atat cu sunete clean, cu sunete distorsionate, cat si cu sunet de...

  Pedala de efect Boss MO-2...

  634,25 Lei 684,25 Lei
  Preț redus!
  Livrare în 1-2 zile
 • Pedala de efect Boss ST-2 Power Stack este o pedală ce permite realizarea oricărui tip de distorsiune. ST-2 produce un sunet de calitate ridicată, specifică amplificatoarelor cu tuburi și stack-urilor de amp-uri profesionale. Potențiometrul SOUND reglează simultan caracterul sonor și gain-ul, astfel încât puteți obține foarte ușor orice efect, de la...

  Pedala de efect Boss ST-2 Power Stack este o pedală ce permite realizarea oricărui tip de distorsiune. ST-2 produce un sunet de calitate ridicată, specifică amplificatoarelor cu tuburi și stack-urilor de amp-uri profesionale. Potențiometrul SOUND reglează simultan caracterul sonor și gain-ul, astfel încât puteți obține foarte ușor orice efect, de...

  Pedala de efect Boss ST-2 Power...

  651,62 Lei 711,62 Lei
  Preț redus!
  Livrare în 1-2 zile
Arată 1 - 6 din 9 produse

Cele mai cumparate

Informații

Producatori

Oferte speciale

Etichete

3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 249 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar