Servicii clienti si sesizari

Informare si suport

 

Magazinul de Muzica va ofera consultanta, suport si informare in alegerea celor mai bune produse pentru dumneavoastra. Pentru suport, comenzi si consultanta: 0755.527342 sau clienti@magazinuldemuzica.ro

 

Renuntarea la cumparare

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.


Renuntarea la cumparare in termen de 30 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), iar daca este vorba de acelasi produs in mai multe exemplare, doar unul poate fi desigilat si probat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a retine intre 10% si 50% din contravaloarea produsului, pentru readucerea in stadiul initial (in cazul in care se poate acest lucru) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

In cazul in care renuntati la cumpararea unor produse care includ soft, acesta trebuie primit sigilat la retur. In caz contrar se retine din suma de returnat contravaloarea softurilor si licentelor folosite.

 

In cazul in care se constata ca s-au inlocuit componente sau accesorii ale produselor primite cu altele de la echipamente asemanatoare si se incearca renuntarea la comanda se va depune plangere penala impotriva clientilor respectivi!

Oferta personalizata:

 

 

Pasul 1: Creati un pachet promotional cu minim 3 produse

Pasul 2: Apasati butonul dedicat si trimiteti cererea de oferta

Pasul 3: Echipa Magazinul de Muzica analizeaza cererea de oferta, iar in functie de valoarea produselor si istoricul dvs. de client, completeaza oferta personalizata

Pasul 4: Oferta este afisata la rubrica Urmareste Comanda, impreuna cu termenul de livrare. Veti primii un mesaj care va aduce acest lucru la cunostinta.

Pasul 5: Intrati la rubrica Urmareste Comanda,vizualizati oferta.In cazul in care considerati ca oferta va avantajeaza apasati butonul ACTIVEZ COMANDA

*Ofertele personalizate  sunt valabile doar pentru sume mai mari de 1500 ron. Produsele aflate deja in alte oferte/promotii, nu pot face parte din ofertele personalizate.

Sesizari

 

 
Pentru informatii legate de protectia consumatorului puteti accesa website-ul A.N.P.C. http://www.anpc.gov.ro.

Pentru informatii legate de soluţionarea online a litigiilor puteti accesa platforma SOL.Legislatie completa se gaseste la: http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf 

Pentru sesizari folositi pagina de contact si alegeti una dintre categoriile de mesaje/sesizari existente.


Cele mai cumparate

Informații

Producatori

Oferte speciale

  • Boss MO-2

    Pedala de efect Boss MO-2 compacta ce...

    634,25 Lei 684,25 Lei

Etichete

3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 399 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar