Microfoane Lavaliera Fara Fir

Microfoane Lavaliera Fara Fir de vanzare la pret avantajos. Cumpara cu incredere din magazinele noastre.

Microfoane Lavaliera Fara Fir  Există 44 produse

per pagină
Arată 1 - 6 din 44 produse
 • Sistem wireless the t.bone TWS One C Lapel fara fir cu lavaliera cu o singura frecventa, ISM Band, Non-Diversity, iesire Jack, transmitator de buzunar cu conector 3 Pini TQG, funcrioneaza cu 2 baterii de tip AA, lavaliera cu microfon condenser, cardioid.

  Sistem wireless the t.bone TWS One C Lapel fara fir cu lavaliera cu o singura frecventa, ISM Band, Non-Diversity, iesire Jack, transmitator de buzunar cu conector 3 Pini TQG, funcrioneaza cu 2 baterii de tip AA, lavaliera cu microfon condenser, cardioid.

  Sistem wireless the t.bone TWS One...

  269,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Sistem wireless LD Systems U506 BPL2 dual cu doua bodypack si doua microfone tip lavaliera, dezvoltata in Germania pentru a veni cu cea mai rentabila tehnologie profesionala si totodata un sunet de calitate. Sistemele radio pentru voce livreaza o performanta impresionanta si sunt foarte sigure, reusind sa-ti intreaca asteptarile.

  Sistem wireless LD Systems U506 BPL2 dual cu doua bodypack si doua microfone tip lavaliera, dezvoltata in Germania pentru a veni cu cea mai rentabila tehnologie profesionala si totodata un sunet de calitate. Sistemele radio pentru voce livreaza o performanta impresionanta si sunt foarte sigure, reusind sa-ti intreaca asteptarile.

  Sistem wireless LD Systems U506...

  2 969,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Sistem wireless LD Systems U505 BPL cu bodypack si microfon tip lavaliera, dezvoltata in Germania pentru a veni cu cea mai rentabila tehnologie profesionala si totodata un sunet de calitate. Sistemele radio pentru voce livreaza o performanta impresionanta si sunt foarte sigure, reusind sa-ti intreaca asteptarile.

  Sistem wireless LD Systems U505 BPL cu bodypack si microfon tip lavaliera, dezvoltata in Germania pentru a veni cu cea mai rentabila tehnologie profesionala si totodata un sunet de calitate. Sistemele radio pentru voce livreaza o performanta impresionanta si sunt foarte sigure, reusind sa-ti intreaca asteptarile.

  Sistem wireless LD Systems U505...

  1 259,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Sistem wireless LD Systems U506 BPL cu bodypack si microfon tip lavaliera, dezvoltat in Germania pentru a veni cu cea mai rentabila tehnologie profesionala si totodata un sunet de calitate. Sistemele radio pentru voce livreaza o performanta impresionanta si sunt foarte sigure, reusind sa-ti intreaca asteptarile.

  Sistem wireless LD Systems U506 BPL cu bodypack si microfon tip lavaliera, dezvoltat in Germania pentru a veni cu cea mai rentabila tehnologie profesionala si totodata un sunet de calitate. Sistemele radio pentru voce livreaza o performanta impresionanta si sunt foarte sigure, reusind sa-ti intreaca asteptarile.

  Sistem wireless LD Systems U506...

  1 398,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Sistem wireless LD Systems U508 BPL cu bodypack si microfon tip lavaliera, dezvoltata in Germania pentru a veni cu cea mai rentabila tehnologie profesionala si totodata un sunet de calitate. Sistemele radio pentru voce livreaza o performanta impresionanta si sunt foarte sigure, reusind sa-ti intreaca asteptarile.

  Sistem wireless LD Systems U508 BPL cu bodypack si microfon tip lavaliera, dezvoltata in Germania pentru a veni cu cea mai rentabila tehnologie profesionala si totodata un sunet de calitate. Sistemele radio pentru voce livreaza o performanta impresionanta si sunt foarte sigure, reusind sa-ti intreaca asteptarile.

  Sistem wireless LD Systems U508...

  1 209,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Sistem wireless LD Systems U308 BPL cu transmițător bodypack și microfon lavalieră, sistem Diversity UHF cu tehnologie FM cu 12 canale, recomandat pentru aplicatii semi-profesionale.

  Sistem wireless LD Systems U308 BPL cu transmițător bodypack și microfon lavalieră, sistem Diversity UHF cu tehnologie FM cu 12 canale, recomandat pentru aplicatii semi-profesionale.

  Sistem wireless LD Systems U308...

  859,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
Arată 1 - 6 din 44 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 249 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar