Microfoane Video/Streaming/Radio

Comanda Microfoane USB, Headset, wireless, lavaliere, girafa pentru diverse aplicatii video precum streaming, broadcasting, TV, radio, podcast si multe altele. Produse de la branduri precum Blackmagic Design, Rode, Roland, Zoom, Marshall Electronics si multe altele.

Microfoane Video/Streaming/Radio 

Subcategorii

  • Microfoane pt. Camere Video

    Comanda Microfoane pentru camere video pentru streaming si multe alte aplicatii video. Produse de la branduri precum IK Multimedia, Rode, Superlux, Audio-Technica si multe altele.

  • Microfoane pt. Reporteri

    Comanda Microfoane pt. Reporteri pentru diverse aplicatii video. Produse de la branduri precum IK Multimedia, Rode, Superlux, Audio-Technica si multe altele.

  • Microfoane Headset

    Comanda Microfoane Headset pentru streaming si multe alte aplicatii video. Produse de la branduri precum Sennheiser, Rode, Superlux, Audio-Technica si multe altele.

  • Lavaliere

    Comanda Microfoane Lavaliere pentru streaming si multe alte aplicatii video. Produse de la branduri precum IK Multimedia, Rode, Superlux, Audio-Technica si multe altele.

  • Microfoane USB/Podcast

    Comanda Microfoane USB/Podcast pentru streaming si multe alte aplicatii video. Produse de la branduri precum IK Multimedia, Rode, Superlux, Audio-Technica si multe altele.

  • Microfoane Radio/TV

    Comanda Microfoane Radio/TV pentru streaming si multe alte aplicatii video. Produse de la branduri precum IK Multimedia, Rode, Superlux, Audio-Technica si multe altele.

  • Microfoane Wireless pt. Camere

    Comanda Microfoane Wireless pt. camere ideale pentru streaming si multe alte aplicatii video. Produse de la branduri precum IK Multimedia, Rode, Superlux, Audio-Technica si multe altele.

3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 399 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar