Sisteme Tip Coloana

Sisteme de sonorizare și incinte de tip coloană, șir vertical. Sistemele de tip array vertical sunt recunoscute pentru gradul mare de portabilitate, designul compact, feedback-ul redus față de microfonie și sunetul balansat datorat difuzoarelor full-range multiple și procesoarelor DSP avansate. Aceste sisteme se recomandă pentru muzicieni, soliș...

Sisteme de sonorizare și incinte de tip coloană, șir vertical. Sistemele de tip array vertical sunt recunoscute pentru gradul mare de portabilitate, designul compact, feedback-ul redus față de microfonie și sunetul balansat datorat difuzoarelor full-range multiple și procesoarelor DSP avansate. Aceste sisteme se recomandă pentru muzicieni, soliști, DJ, prezentări/evenimente, petreceri etc.

Mai mult

Sisteme Tip Coloana  Există 14 produse

per pagină
Arată 1 - 6 din 14 produse
 • Sistem audio complet HK Audio Elements GALA. Noul sistem de sunet HK Audio Gala System a fost creat special pentru a satisface cele mai exigente cerinte in materie de sunet. Cu un amplificator de generatie noua sistemul Gala dezvolta o putere de 2000 de w facand cu usurinta fata evenimentelor mici si mijlocii.

  Sistem audio complet HK Audio Elements GALA. Noul sistem de sunet HK Audio Gala System a fost creat special pentru a satisface cele mai exigente cerinte in materie de sunet. Cu un amplificator de generatie noua sistemul Gala dezvolta o putere de 2000 de w facand cu usurinta fata evenimentelor mici si mijlocii.

  Sistem audio complet HK Audio...

  14 022,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Sistem de sunet activ tip coloana perfect adaptat cerințelor exigente ale muzicienilor și DJ-urilor, precum și unei game largi de aplicații audiovizuale în afaceri, școli, biserici și multe altele.

  Sistem de sunet activ tip coloana perfect adaptat cerințelor exigente ale muzicienilor și DJ-urilor, precum și unei game largi de aplicații audiovizuale în afaceri, școli, biserici și multe altele.

  Sistem de sunet activ tip coloana...

  3 897,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Sistem de sunet Yamaha Stagepas 1k portabil cu conexiune wireless bluetooth

  Sistem de sunet Yamaha Stagepas 1k portabil cu conexiune wireless bluetooth

  Sistem de sunet Yamaha Stagepas 1k...

  4 695,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Sistem activ Bose L1 Pro16 înseamnă o experiență premium în transportul, instalarea și utilizarea unui sistem audio portabil oferind sunet puternic și clar!

  Sistem activ Bose L1 Pro16 înseamnă o experiență premium în transportul, instalarea și utilizarea unui sistem audio portabil oferind sunet puternic și clar!

  Sistem activ Bose L1 Pro16

  9 049,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Sistem activ Bose L1 Pro8 înseamnă o experiență premium în transportul, instalarea și utilizarea unui sistem audio portabil oferind sunet puternic și clar! L1 Pro8, numai bun de folosit indiferent unde te afli, permițând instalare mai ușoară și configurare mai rapidă!

  Sistem activ Bose L1 Pro8 înseamnă o experiență premium în transportul, instalarea și utilizarea unui sistem audio portabil oferind sunet puternic și clar! L1 Pro8, numai bun de folosit indiferent unde te afli, permițând instalare mai ușoară și configurare mai rapidă!

  Sistem activ Bose L1 Pro8

  5 898,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Sistem activ Bose L1 Pro32 + SUB2 este cel mai avansat sistem de sunet portabil de până acum, oferindu-vă un sistem PA portabil de neegalat pentru locații și evenimente de dimensiuni medii până la mari. L1 Pro32 se combină cu subwooferul Bose Sub1 pentru a crea o soluție puternică, ușor de configurat. Streaming Bluetooth® și acces la biblioteca de...

  Sistem activ Bose L1 Pro32 + SUB2 este cel mai avansat sistem de sunet portabil de până acum, oferindu-vă un sistem PA portabil de neegalat pentru locații și evenimente de dimensiuni medii până la mari. L1 Pro32 se combină cu subwooferul Bose Sub1 pentru a crea o soluție puternică, ușor de configurat. Streaming Bluetooth® și acces la biblioteca de...

  Sistem activ Bose L1 Pro32 + SUB2...

  16 498,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
Arată 1 - 6 din 14 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 299 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar