Sintetizatoare Digitale

Treci la era digitala. Alege unul din sintetizatoarele digitale din oferta noastra pentru o multime de tonuri si functii!

Sintetizatoare Digitale  Există 17 produse

per pagină
Arată 1 - 6 din 17 produse
 • Novation MiniNova, sintetizator digital, fratele mai mic al lui Novation Ultranova, ce ofera facilitati unice din categoria lui de pret.

  Novation MiniNova, sintetizator digital, fratele mai mic al lui Novation Ultranova, ce ofera facilitati unice din categoria lui de pret.

  Novation MiniNova,...

  1 536,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Sintetizator digital Yamaha Montage 8 cu claviatură cu 88 de clape cu mecanică Hammer Action cu aftertouch, cu generator de sunet și sinteză AWM2, și generator de modulare de frecvență FM-X, și polifonie de 128 de note stereo și combină elemente din seria DX și Motif.  

  Sintetizator digital Yamaha Montage 8 cu claviatură cu 88 de clape cu mecanică Hammer Action cu aftertouch, cu generator de sunet și sinteză AWM2, și generator de modulare de frecvență FM-X, și polifonie de 128 de note stereo și combină elemente din seria DX și Motif.

   

  Sintetizator digital Yamaha...

  17 489,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Sintetizator de bass Roland TB-03 creeat după legendarul TB-303, moștenind de la acesta sunetul, caracterul și panoul de control, oferă control al parametrilor de cutoff, resonance, envelope mod, Decay și Accent. Pe lângă acestea, oferă și posibilități care nu se regăsesc pe TB-303, cum ar fi display LED cu 4 caractere, efecte de overdrive și delay, MIDI,...

  Sintetizator de bass Roland TB-03 creeat după legendarul TB-303, moștenind de la acesta sunetul, caracterul și panoul de control, oferă control al parametrilor de cutoff, resonance, envelope mod, Decay și Accent. Pe lângă acestea, oferă și posibilități care nu se regăsesc pe TB-303, cum ar fi display LED cu 4 caractere, efecte de overdrive și delay,...

  Sintetizator de bass Roland TB-03...

  1 729,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Groovebox Roland MC-707 dispune de tot ce aveți nevoie pentru a crea o melodie sau pentru a realiza un set live fără computer. Cufundați-vă în opt piste de înregistrare, secvențiere, sintetizatoare și efecte, plus o paletă supervizată de sunete, loop-uri și fraze. Înregistrați audio și MIDI și reglați faderele și butoanele pentru acea experiență „în moment”.

  Groovebox Roland MC-707 dispune de tot ce aveți nevoie pentru a crea o melodie sau pentru a realiza un set live fără computer. Cufundați-vă în opt piste de înregistrare, secvențiere, sintetizatoare și efecte, plus o paletă supervizată de sunete, loop-uri și fraze. Înregistrați audio și MIDI și reglați faderele și butoanele pentru acea experiență „în...

  Groovebox Roland MC-707 dispune de...

  4 249,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Sintetizator Digital Korg Wavestate cu secventiere Wave 2.0, 37 clape standard cu velocitate, 12 filtre, pana la 14 efecte paralele, polifonie 64 note

  Sintetizator Digital Korg Wavestate cu secventiere Wave 2.0, 37 clape standard cu velocitate, 12 filtre, pana la 14 efecte paralele, polifonie 64 note

  Sintetizator Digital Korg...

  3 249,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Groove-box AKAI Professional MPC Live II care permite trecerea de la creație la live performance doar prin apăsarea unui buton. MPC Live face această legatură posibila. Gama nouă de MPC este un cumul de opțiuni și funcții prezente atât la noile controllere cât și la drum machine-uri.

  Groove-box AKAI Professional MPC Live II care permite trecerea de la creație la live performance doar prin apăsarea unui buton. MPC Live face această legatură posibila. Gama nouă de MPC este un cumul de opțiuni și funcții prezente atât la noile controllere cât și la drum machine-uri.

  Groove-box AKAI Professional MPC...

  5 798,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
Arată 1 - 6 din 17 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 249 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar