Sintetizatoare Digitale

Treci la era digitala. Alege unul din sintetizatoarele digitale din oferta noastra pentru o multime de tonuri si functii!

Sintetizatoare Digitale  Există 3 produse

Arată 1 - 3 din 3 produse
 • Sintetizator Digital Korg Wavestate cu secventiere Wave 2.0, 37 clape standard cu velocitate, 12 filtre, pana la 14 efecte paralele, polifonie 64 note

  Sintetizator Digital Korg Wavestate cu secventiere Wave 2.0, 37 clape standard cu velocitate, 12 filtre, pana la 14 efecte paralele, polifonie 64 note

  Sintetizator Digital Korg...

  2 998,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Groove-box AKAI Professional MPC Live II care permite trecerea de la creație la live performance doar prin apăsarea unui buton. MPC Live face această legatură posibila. Gama nouă de MPC este un cumul de opțiuni și funcții prezente atât la noile controllere cât și la drum machine-uri.

  Groove-box AKAI Professional MPC Live II care permite trecerea de la creație la live performance doar prin apăsarea unui buton. MPC Live face această legatură posibila. Gama nouă de MPC este un cumul de opțiuni și funcții prezente atât la noile controllere cât și la drum machine-uri.

  Groove-box AKAI Professional MPC...

  5 279,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Groovebox AKAI Professional MPC One cu 16 pad-uri, 4 knob-uri si un ecran LED touchscreen. Vine in pachet cu Ableton Live Lite.

  Groovebox AKAI Professional MPC One cu 16 pad-uri, 4 knob-uri si un ecran LED touchscreen. Vine in pachet cu Ableton Live Lite.

  Groovebox AKAI Professional MPC...

  3 729,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
Arată 1 - 3 din 3 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 399 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar