Ribbon  Există 7 produse

per pagină
Arată 1 - 6 din 7 produse
 • Beyerdynamic TG V90r, microfon dinamic ribbon cu un sunet clar si natural, ideal pentru vocalistii care vor ceva mai special in voce.

  Beyerdynamic TG V90r, microfon dinamic ribbon cu un sunet clar si natural, ideal pentru vocalistii care vor ceva mai special in voce.

  Beyerdynamic TG V90r,...

  1 709,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Microfon ribbon the t.bone RM 700 bi-directional cu un sunet echilibrat si multiple aplicatii cum ar fi inregistraride studio, de instrumente sau de ambianta.

  Microfon ribbon the t.bone RM 700 bi-directional cu un sunet echilibrat si multiple aplicatii cum ar fi inregistraride studio, de instrumente sau de ambianta.

  Microfon ribbon the t.bone RM 700...

  489,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Beyerdynamic M 130, microfon ribbon bi-directional cu un sunet echilibrat si multiple aplicatii cum ar fi inregistraride studio, de instrumente sau de ambianta. 

  Beyerdynamic M 130, microfon ribbon bi-directional cu un sunet echilibrat si multiple aplicatii cum ar fi inregistraride studio, de instrumente sau de ambianta. 

  Beyerdynamic M 130, microfon...

  2 098,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • SE Electronics RNR1 microfon activ ribbon

  SE Electronics RNR1

  microfon activ ribbon

  SE Electronics RNR1

  6 759,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Microfon Studio Audio-Technica AT4080, un microfon ribbon cu o construcție robustă pentru performanță fiabilă de durată și semnal de ieșire puternic. Eeste în elementul său atât în studiourile de înregistrări, cât și în mediile live. El beneficiază și de amprenta ribbon inovatoare MicroLinear™ de la Audio-Technica. 

  Microfon Studio Audio-Technica AT4080, un microfon ribbon cu o construcție robustă pentru performanță fiabilă de durată și semnal de ieșire puternic. Eeste în elementul său atât în studiourile de înregistrări, cât și în mediile live. El beneficiază și de amprenta ribbon inovatoare MicroLinear™ de la Audio-Technica. 

  Microfon Studio Audio-Technica...

  4 179,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Microfon Ribbon Audio-Technica AT4081, un clasic, modelul lucrat manual are un semnal de ieșire puternic pentru compatibilitate maximă cu preamplificatoarele de microfon. Design-ul discret în formă de stilou îl face ideal pentru captarea unei mari varietăți de instrumente (corn, coarde, overhead-uri de tobe, orchestre și multe altele) și cabinete de...

  Microfon Ribbon Audio-Technica AT4081, un clasic, modelul lucrat manual are un semnal de ieșire puternic pentru compatibilitate maximă cu preamplificatoarele de microfon. Design-ul discret în formă de stilou îl face ideal pentru captarea unei mari varietăți de instrumente (corn, coarde, overhead-uri de tobe, orchestre și multe altele) și cabinete...

  Microfon Ribbon Audio-Technica...

  3 149,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
Arată 1 - 6 din 7 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 249 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar