Procesoare de Voce  Există 13 produse

per pagină
Arată 1 - 6 din 13 produse
 • Procesor de voce Boss RC-505 tip Loop Station pentru Beatboxeri, solisti si performeri de club, noul Boss RC-505 este o unealta unica si puternica pentru performante live.  Intr-o singura unitate ai control prin atingere a 5 canale stereo si diverse variante de loop, plus intrare INPUT FX si TRACK FX ce ofera o gama larga de procesare real-time pentru...

  Procesor de voce Boss RC-505 tip Loop Station pentru Beatboxeri, solisti si performeri de club, noul Boss RC-505 este o unealta unica si puternica pentru performante live.  Intr-o singura unitate ai control prin atingere a 5 canale stereo si diverse variante de loop, plus intrare INPUT FX si TRACK FX ce...

  Procesor de voce Boss...

  2 118,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Kitt de rack Golden Age Project Rack-Kit

  Kitt de rack Golden Age Project Rack-Kit

  Kitt de rack Golden Age Project...

  289,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • EQ pe 4 benzi Golden Age Project EQ-81

  EQ pe 4 benzi Golden Age Project EQ-81

  EQ pe 4 benzi Golden Age Project...

  1 649,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Procesor de voce Boss VE-5 WH Vocal Performer cu looper de 38 secunde inclus, ce oferă cele mai importante efecte utilizate pentru vocaliști.  Poate fi utilizat alimentat și pe baterii sau prin intermediul alimentatorului Boss PSA-230 (se comercializează separat). Se livrează cu montură pentru stativ de microfon.

  Procesor de voce Boss VE-5 WH Vocal Performer cu looper de 38 secunde inclus, ce oferă cele mai importante efecte utilizate pentru vocaliști.  Poate fi utilizat alimentat și pe baterii sau prin intermediul alimentatorului Boss PSA-230 (se comercializează separat). Se livrează cu montură pentru stativ de microfon.

  Procesor de voce Boss VE-5 WH...

  1 110,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Procesor voce TC-Helicon VoiceTone R1 cu 8 tipuri de reverb  (Hall, Plate, Theater, Club, Room, Studio, Ambience, Arena), intrare de microfon cu phantom power, iesire XLR balansata, conector USB, poate fi conectat la alte pedale VoiceTone. 

  Procesor voce TC-Helicon VoiceTone R1 cu 8 tipuri de reverb  (Hall, Plate, Theater, Club, Room, Studio, Ambience, Arena), intrare de microfon cu phantom power, iesire XLR balansata, conector USB, poate fi conectat la alte pedale VoiceTone. 

  Procesor voce TC-Helicon VoiceTone...

  881,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Palmer MI DMS -Comutator pentru microfoane dinamice 

  Palmer MI DMS -Comutator pentru microfoane dinamice 

  Palmer MI DMS -Comutator pentru...

  259,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
Arată 1 - 6 din 13 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 399 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar