Monitoare pt. Tobe Electronice  Există 3 produse

Arată 1 - 3 din 3 produse
 • Monitor activ Alesis Strike Amp 8 - Acest amplificator pentru tobe electronice este companionul perfect, oferind un woofer de 8" și mixer integrat. Vrei să inviți niște prieteni pentru un jam session? Strike Amp 8 va tăia prin mix ca să nu fii acoperit de colegii tăi de trupă.

  Monitor activ Alesis Strike Amp 8 - Acest amplificator pentru tobe electronice este companionul perfect, oferind un woofer de 8" și mixer integrat. Vrei să inviți niște prieteni pentru un jam session? Strike Amp 8 va tăia prin mix ca să nu fii acoperit de colegii tăi de trupă.

  Monitor activ Alesis Strike Amp 8...

  1 539,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Monitor tobe electronice Roland PM-200 oferind un sunet bogat și dinamic într-un pachet simplificat, PM-200 este soluția finală de monitorizare pentru Roland V-Drums.

  Monitor tobe electronice Roland PM-200 oferind un sunet bogat și dinamic într-un pachet simplificat, PM-200 este soluția finală de monitorizare pentru Roland V-Drums.

  Monitor tobe electronice Roland...

  2 748,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Monitor activ Roland PM-100 pentru tobe electronice, special conceput pentru seria de tobe Roland V-Drums, ce oferă un sunet bogat și dinamic într-un pachet simplificat. Oferă o putere de amplificare de 80 W, echipat cu un difuzor custom de 10" și un tweeter de înalte de tip horn-loaded de 2". Panoul frontal oferă două intrări de linie cu conector jack 1/4".

  Monitor activ Roland PM-100 pentru tobe electronice, special conceput pentru seria de tobe Roland V-Drums, ce oferă un sunet bogat și dinamic într-un pachet simplificat. Oferă o putere de amplificare de 80 W, echipat cu un difuzor custom de 10" și un tweeter de înalte de tip horn-loaded de 2". Panoul frontal oferă două intrări de linie cu...

  Monitor activ Roland PM-100...

  1 948,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
Arată 1 - 3 din 3 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 399 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar