Microfoane pentru percutie  Există 42 produse

per pagină
Arată 19 - 24 din 42 produse
  • Microfon Dinamic Shure Beta 57A excelent pentru instrumente acuustice, electrice, dar poate fi folosit la fel de bine si pentru solisti vocali, oferind o combinatie optima intre caldura si prezenta sursei. Aplicatiile tipice in care este folosit sunt amplificatoarele de chitara, seturile de tobe, alamurile, instrumentele de suflat si solistii vocali.

    Microfon Dinamic Shure Beta 57A excelent pentru instrumente acuustice, electrice, dar poate fi folosit la fel de bine si pentru solisti vocali, oferind o combinatie optima intre caldura si prezenta sursei. Aplicatiile tipice in care este folosit sunt amplificatoarele de chitara, seturile de tobe, alamurile, instrumentele de suflat si solistii vocali.

    Microfon Dinamic Shure Beta 57A...

    690,00 Lei
    Livrare în 1-2 zile
  • Set de microfoane pentru tobe acustice sau instrumente de suflat Beyerdynamic TG D35d Triple Set

    Set de microfoane pentru tobe acustice sau instrumente de suflat Beyerdynamic TG D35d Triple Set

    Set de microfoane pentru tobe...

    1 269,00 Lei
    Livrare în 7-14 zile
  • Microfon Instrument Audio-Technica PRO25AX ideal pentru toba mare, percutie, brass si alte instrumente cu dinamica mare. Ofera un raspuns de frecventa jos, cald cu prezenta excelenta. Caracteristica hypercardioida imbunatateste izolarea sunetului sursa, oferand rejectie off-axis superioara pentru gain maxim inainte de feedback.

    Microfon Instrument Audio-Technica PRO25AX ideal pentru toba mare, percutie, brass si alte instrumente cu dinamica mare. Ofera un raspuns de frecventa jos, cald cu prezenta excelenta. Caracteristica hypercardioida imbunatateste izolarea sunetului sursa, oferand rejectie off-axis superioara pentru gain maxim inainte de feedback.

    Microfon Instrument Audio-Technica...

    849,00 Lei
    Livrare în 7-14 zile
  • Microfon Condenser Audio-Technica Pro37 cu diafragma mica, pentru performante excelente, fie ca sunt realizate in studio sau in alte medii si ofera calitatea echipamentelor stereo la un raport-pret extraordinar.Compact si usor, exceleaza la captarea instrumentelor cu SPL ridicat si este ideal pentru chitara acustica, pian, coruri sau overhead.

    Microfon Condenser Audio-Technica Pro37 cu diafragma mica, pentru performante excelente, fie ca sunt realizate in studio sau in alte medii si ofera calitatea echipamentelor stereo la un raport-pret extraordinar.
    Compact si usor, exceleaza la captarea instrumentelor cu SPL ridicat si este ideal pentru chitara acustica, pian,...

    Microfon Condenser Audio-Technica...

    1 024,00 Lei
    Livrare în 7-14 zile
  • Microfon Condenser Audio-Technica AT4022, discret pentru înregistrări, este excelent pentru pian, chitară acustică și alte instrumente acustice. Cu un răspuns în frecvență extins și liniar, precum și un spectru dinamic larg, este ideal pentru aplicări dificile în studio și live. Figura polară ominidirecțională a microfonului menține "sunetul" locației de...

    Microfon Condenser Audio-Technica AT4022, discret pentru înregistrări, este excelent pentru pian, chitară acustică și alte instrumente acustice. Cu un răspuns în frecvență extins și liniar, precum și un spectru dinamic larg, este ideal pentru aplicări dificile în studio și live. Figura polară ominidirecțională a microfonului menține "sunetul"...

    Microfon Condenser Audio-Technica...

    1 858,00 Lei
    Livrare în 7-14 zile
  • Microfon Condenser Audio-Technica AE3000, care ofera performanta sonica exceptionala pentru instrumente acustice. Conceput pentru nivele inalte de SPL, AE3000 este indispensabil pentru toate instrumentele de percutie. Diafragma mare exceleaza si la chitara acustice, amplificatoare chitara, tomuri, overheaduri, percutie, toba mica timpani si altele.

    Microfon Condenser Audio-Technica AE3000, care ofera performanta sonica exceptionala pentru instrumente acustice. Conceput pentru nivele inalte de SPL, AE3000 este indispensabil pentru toate instrumentele de percutie. Diafragma mare exceleaza si la chitara acustice, amplificatoare chitara, tomuri, overheaduri, percutie, toba mica timpani si altele.

    Microfon Condenser Audio-Technica...

    1 332,00 Lei
    Livrare în 7-14 zile
Arată 19 - 24 din 42 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 399 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar