Mașini de Ritm

Comandă acum masini de ritm, sintetizatoare tip drum machine de la branduri de renume precum Arturia, Korg, Roland sau Behringer la preturi avantajoase. Dă culoare productiilor tale si descoperă plăcerea de a construi un ritm solid pentru beat-ul sau piesa ta muzicală.

Mașini de Ritm  Există 4 produse

Arată 1 - 4 din 4 produse
 • Masina de Ritm IK Multimedia UNO Drum, Drum machine și sequencer în 64 de pași, ideal pentru creare de beat-uri și efecte.

  Masina de Ritm IK Multimedia UNO Drum, Drum machine și sequencer în 64 de pași, ideal pentru creare de beat-uri și efecte.

  Masina de Ritm IK Multimedia UNO...

  909,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Groove Box / Rhythm Performer Roland TR-8S ce moștenește caracteristici ale celor mai renumite și influente mașini de ritm realizate vreodată, TR-8S combină tehnici moderne de producție și design profesional de sunet cu istoria mașinilor de ritm Roland. TR-8S vine cu cea mai mare și mai autentică colecție de mașini de ritm TR disponibilă.

  Groove Box / Rhythm Performer Roland TR-8S ce moștenește caracteristici ale celor mai renumite și influente mașini de ritm realizate vreodată, TR-8S combină tehnici moderne de producție și design profesional de sunet cu istoria mașinilor de ritm Roland. TR-8S vine cu cea mai mare și mai autentică colecție de mașini de ritm TR...

  Groove Box / Rhythm...

  3 198,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Mașină ritmuri Roland TR-06 ce este o replică detaliată a clasicului Roland TR-606, cu unele upgrade-uri moderne majore. Noua versiune are tonul distinctiv și aspectul legendar al modelului original, cu mai multe opțiuni de formare a sunetului, capabilități inovatoare de secvențiere și o serie de triggere pentru controlul echipamentului modular.

  Mașină ritmuri Roland TR-06 ce este o replică detaliată a clasicului Roland TR-606, cu unele upgrade-uri moderne majore. Noua versiune are tonul distinctiv și aspectul legendar al modelului original, cu mai multe opțiuni de formare a sunetului, capabilități inovatoare de secvențiere și o serie de triggere pentru controlul...

  Mașină ritmuri...

  1 654,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Mașină de ritm Roland TR-6S Rhythm Performer cu tehnologie de modelare ACB plus import și redare de sample-uri stereo, conține sunetele clasicelor Roland TR-909, TR-808, TR-606, TR-707 și multe altele.

  Mașină de ritm Roland TR-6S Rhythm Performer cu tehnologie de modelare ACB plus import și redare de sample-uri stereo, conține sunetele clasicelor Roland TR-909, TR-808, TR-606, TR-707 și multe altele.

  Mașină de ritm Roland TR-6S Rhythm...

  1 858,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
Arată 1 - 4 din 4 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 399 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar