7473836

Produs NOU

Data disponibilă: 2020-07-15

Roland Aerophone Mini AE-01

1 379,00 Lei

Instrument digital de suflat Roland Aerophone Mini AE-01

 • Dacă v-ați dorit întotdeauna să cântați la un instrument muzical, Aerophone mini este cel mai rapid mod de a vă realiza visul. Acest instrument de suflat modern și distractiv este foarte ușor de învățat, așa că veți cânta împreună acompaniați de melodiile preferate în cel mai scurt timp. Degitația este simplu de înțeles și nu există acorduri complicate de învățat precum la pian, chitară sau ukulele. Șase sunete excelente încorporate vă permit să explorați o varietate de stiluri muzicale, în timp ce designul compact călătorește cu voi oriunde mergeți.

  Cu conexiunea Bluetooth și aplicația însoțitoare gratuită Aerophone mini, puteți începe mai repede experiența dvs. muzicală și puteți progresa și mai repede. Aplicația include peste 50 de sunete suplimentare, plus o varietate de lecții ușor de urmărit pentru a începe. De asemenea, este posibil să transmiteți melodii de pe dispozitivul dvs. mobil și să cântați împreună cu ele! Și prin conectarea căștilor, vă puteți pierde noua lume muzicală fără a deranja pe cineva.
 • Aerophone mini oferă o gamă variată de tipuri de instrumente de care să vă bucurați împreună cu muzica preferată. Snt încorporate sunete de saxofon, flaut, vioară, clarinet, trompetă și sintetizator, oferind o varietate de tonuri tradiționale și moderne de explorat. Și conectându-vă la aplicația Aerophone mini Plus prin Bluetooth, aveți acces instant la peste 50 de alte sunete. Sunetele sunt organizate după tip în aplicație, ceea ce face mai ușor găsirea de tonuri noi și pentru a vă inspira.
 • Aerophone mini oferă o gamă variată de tipuri de instrumente de care să vă bucurați împreună cu muzica preferată. Snt încorporate sunete de saxofon, flaut, vioară, clarinet, trompetă și sintetizator, oferind o varietate de tonuri tradiționale și moderne de explorat. Și conectându-vă la aplicația Aerophone mini Plus prin Bluetooth, aveți acces instant la peste 50 de alte sunete. Sunetele sunt organizate după tip în aplicație, ceea ce face mai ușor găsirea de tonuri noi și pentru a vă inspira.
 • Aplicația Aerophone mini Plus vă permite să avansați în practică cu 11 melodii și lecții ușor de urmărit. Aplicația afișează vizual digitațiile pentru fiecare notă, astfel încât nu este nevoie să vă încurcați cu notația muzicală complicată. Și cu un tempo reglabil, puteți începe să începeți lent și să creșteți viteza pe măsură ce vă simțiți mai încrezători. Puteți, de asemenea, să transmiteți melodii din biblioteca dvs. de muzică cu aplicația, și este chiar posibil să anulați vocea pentru redarea și interpretarea în stil karaoke.
 • Cu Aerophone mini, este ușor să vă bucurați de muzică fără să-i deranjați pe colegii de apartament și pe vecini. Pur și simplu conectați căștile pentru a opri difuzorul încorporat și apoi cântați liber pentru a vă perfecționa abilitățile fără a vă face griji în privința zgomotului. Muzica transmisă din aplicație se redă și prin căști, oferindu-vă o experiență de redare imersivă.
 • Aplicația Aerophone mini Plus oferă o serie de moduri de a personaliza instrumentul pe măsură ce vă familiarizați cu acesta. De exemplu, puteți personaliza cu ușurință răspunsul de redare prin ajustarea sensibilității la respirație. Setările mai ridicate vă permit să cântați cu o presiune de respirație foarte ușoară, perfectă pentru începători. De asemenea, aveți capacitatea de a crea propriile dvs. digitații, pe care le puteți stoca în 10 șabloane pentru accesare ulterioară.
 • Multe aplicații populare de producție muzicală includ instrumente software care pot fi redate și înregistrate prin MIDI. Aerophone mini include suport MIDI wireless prin Bluetooth, ceea ce vă permite să faceți pasul următor și să începeți să compuneți propria muzică atunci când sunteți gata.
 • Instrument de suflat digital compact, ușor de învățat și distractiv
  Șase sunete încorporate de înaltă calitate incluzând saxofon, flaut, clarinet, vioară și multe altele
  Accesați peste 50 de sunete suplimentare cu aplicația gratuită Aerophone mini Plus pentru iOS și Android
  Învățați rapid cu digitație simplă bazată pe un recorder tradițional
  Accelerați învățarea cu 11 melodii tutorial ușor de urmărit în aplicația Aerophone mini Plus
  Cântați oriunde cu difuzorul încorporat și cu alimentarea cu baterii
  Conectați căștile și bucurați-vă de interpretare fără a deranja pe ceilalți
  Ușor și ușor de transportat
  Improvizați împreună cu melodiile preferate de pe smartphone prin Bluetooth
  Redați wireless instrumente software prin Bluetooth MIDI
  Până la șapte soliști Aerophone GO sau Aerophone mini se pot conecta la un smartphone și pot cânta împreună cu aplicația gratuită Aerophone GO Ensemble pentru iOS și Android
 • 6 sunete integrate (saxofon, flaut, clarinet, vioară și multe altele)
  Difuzor integrat
  Funcționeaza cu 4 baterii tip AA Mignon
 • Bluetooth 4.2 pentru transmisie audio și MIDI
 • Ieșire pentru căști stereo (jack 3,5 mm)
 • Port USB la USB B
 • Dimensiuni (L x P x P): 451 x 43 x 81 mm
 • Greutate: 500 g (inclusiv baterii)
 • Include mustiuc cu capac, curea, cablu USB și manual de utilizare

9 alte produse in aceeasi categorie:

3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 249 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar