Groove Box-uri

Descoperă cele mai tari și performante Groove Boxuri de la branduri de renume precum Roland, BOSS, Akai Professional, sau Korg la prețuri accesibile. Produsele ideale pentru studioul tau, productie muzicala, DJ si multe altele.

Groove Box-uri  Există 3 produse

Arată 1 - 3 din 3 produse
 • Groovebox Roland MC-707 dispune de tot ce aveți nevoie pentru a crea o melodie sau pentru a realiza un set live fără computer. Cufundați-vă în opt piste de înregistrare, secvențiere, sintetizatoare și efecte, plus o paletă supervizată de sunete, loop-uri și fraze. Înregistrați audio și MIDI și reglați faderele și butoanele pentru acea experiență „în moment”.

  Groovebox Roland MC-707 dispune de tot ce aveți nevoie pentru a crea o melodie sau pentru a realiza un set live fără computer. Cufundați-vă în opt piste de înregistrare, secvențiere, sintetizatoare și efecte, plus o paletă supervizată de sunete, loop-uri și fraze. Înregistrați audio și MIDI și reglați faderele și butoanele pentru acea experiență „în...

  Groovebox Roland MC-707 dispune de...

  4 789,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Groovebox Roland Verselab MV-1 - Producție muzicală integrală cu sunete autentice Roland și instrumente de compoziție pentru a ajuta producătorii de muzică moderni de la orice nivel. Integrarea Zenbeats disponibilă în Februarie 2021!

  Groovebox Roland Verselab MV-1 - Producție muzicală integrală cu sunete autentice Roland și instrumente de compoziție pentru a ajuta producătorii de muzică moderni de la orice nivel.

  Integrarea Zenbeats disponibilă în Februarie 2021!

  Groovebox Roland Verselab MV-1 -...

  3 378,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Groove Box Native Instruments Maschine+ este un groovebox complex ce poate fi folosit atat standalone cat si prin computer, extrem de util atat pentru creatie, in studio cat si in live performance.

  Groove Box Native Instruments Maschine+ este un groovebox complex ce poate fi folosit atat standalone cat si prin computer, extrem de util atat pentru creatie, in studio cat si in live performance.

  Groove Box Native...

  5 198,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
Arată 1 - 3 din 3 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 399 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar