Căști Wireless

Comandă Căști Wireless de la producători precum Shure sau Beyerdynamic la prețuri avantajoase. Alege dintre căști fără fir prin bluetooth și căști in-ear fără fir.

Căști Wireless  Există 28 produse

per pagină
Arată 1 - 6 din 28 produse
 • Casti AKG K 206 AFC HIFI DEMOProdus expus in magazin, nu are ambalaj original

  Casti AKG K 206 AFC HIFI DEMO

  • Produs expus in magazin, nu are ambalaj original

  Casti AKG K 206 AFC HIFI DEMO

  ...

  209,00 Lei
  Livrare în 1-2 zile
 • Casti wireless Pioneer HDJ-CUE1BT-W cu functionalitate Bluetooth, cu cupe închise, pivotante, sunet bogat datorită driverelor dinamice de 40 mm cu spectrul frecvențelor joase extins și un design compact, flexibil și durabil care facilitează transportul ușor al căștilor la orice eveniment.

  Casti wireless Pioneer HDJ-CUE1BT-W cu functionalitate Bluetooth, cu cupe închise, pivotante, sunet bogat datorită driverelor dinamice de 40 mm cu spectrul frecvențelor joase extins și un design compact, flexibil și durabil care facilitează transportul ușor al căștilor la orice eveniment.

  Casti wireless Pioneer...

  498,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Casti DJ V-Moda Crossfade 2 Wireless Matt White cu cupe închise ce acoperă lobul urechii (over the ear), cu conectivitate Bluetooth pe o rază de 10 m, și posibilitate de pairing cu două dispozitive simultan. Oferă o funcționare de până la 14+ ore și utilizare nelimitată în mod analogic prin cablu audio cu latență zero.

  Casti DJ V-Moda Crossfade 2 Wireless Matt White cu cupe închise ce acoperă lobul urechii (over the ear), cu conectivitate Bluetooth pe o rază de 10 m, și posibilitate de pairing cu două dispozitive simultan. Oferă o funcționare de până la 14+ ore și utilizare nelimitată în mod analogic prin cablu audio cu latență zero.

  Casti DJ V-Moda Crossfade 2...

  1 889,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Casti DJ V-Moda Crossfade 2 Wireless Rose Gold cu cupe închise ce acoperă lobul urechii (over the ear), cu conectivitate Bluetooth pe o rază de 10 m, și posibilitate de pairing cu două dispozitive simultan. Oferă o funcționare de până la 14+ ore și utilizare nelimitată în mod analogic prin cablu audio cu latență zero.

  Casti DJ V-Moda Crossfade 2 Wireless Rose Gold cu cupe închise ce acoperă lobul urechii (over the ear), cu conectivitate Bluetooth pe o rază de 10 m, și posibilitate de pairing cu două dispozitive simultan. Oferă o funcționare de până la 14+ ore și utilizare nelimitată în mod analogic prin cablu audio cu latență zero.

  Casti DJ V-Moda Crossfade 2...

  1 928,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Casti Bluetooth Shure AONIC 50 BR concepute din experienta de zeci de ani de scena si studio, castile AONIC 50 ofera o experienta de ascultare premium cu un confort exceptional si durabilitate garantata. 

  Casti Bluetooth Shure AONIC 50 BR concepute din experienta de zeci de ani de scena si studio, castile AONIC 50 ofera o experienta de ascultare premium cu un confort exceptional si durabilitate garantata. 

  Casti Bluetooth Shure AONIC...

  1 290,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Casti Wireless Audio-Technica ATH-M50 XBT cu tehnologie Bluetooth si design inchis tip closed back, care izoleaza zgomotul ambiental

  Casti Wireless Audio-Technica ATH-M50 XBT cu tehnologie Bluetooth si design inchis tip closed back, care izoleaza zgomotul ambiental

  Casti Wireless Audio-Technica...

  909,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
Arată 1 - 6 din 28 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 399 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar