Boxe de Perete

Boxe si difuzoare pentru instalatii fixe pe 100V, de perete, de diferite dimensiuni si puteri, diferite culori, la preturi excelente cu livrare rapida din stoc.

Boxe de Perete  Există 26 produse

per pagină
Arată 1 - 6 din 26 produse
 • Boxa pasiva FBT J5T cu difuzor de 5', driver de 1' si putere de 80 W RMS.

  Boxa pasiva FBT J5T cu difuzor de 5', driver de 1' si putere de 80 W RMS.

  Boxa pasiva FBT...

  889,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Boxe Bose DesignMax DM6SE WH de montaj, pentru instalatii tip public adress special concepute pentru muzica de ambient, sau sali de conferinte si intr-o raza mare de aplicatii pentru utilizare in exterior cat si in interior.Pret per pereche.

  Boxe Bose DesignMax DM6SE WH de montaj, pentru instalatii tip public adress special concepute pentru muzica de ambient, sau sali de conferinte si intr-o raza mare de aplicatii pentru utilizare in exterior cat si in interior.Pret per pereche.

  Boxe Bose DesignMax DM6SE WH de...

  4 295,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Boxe Bose DesignMax DM5SE WH de montaj, pentru instalatii tip public adress special concepute pentru muzica de ambient, sau sali de conferinte si intr-o raza mare de aplicatii pentru utilizare in exterior cat si in interior.Pret per pereche.

  Boxe Bose DesignMax DM5SE WH de montaj, pentru instalatii tip public adress special concepute pentru muzica de ambient, sau sali de conferinte si intr-o raza mare de aplicatii pentru utilizare in exterior cat si in interior.Pret per pereche.

  Boxe Bose DesignMax DM5SE WH de...

  3 798,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Subwoofer Bose DesignMax DM10S-SUB WH de montaj, pentru instalatii tip public adress special concepute pentru muzica de ambient, sau sali de conferinte si intr-o raza mare de aplicatii pentru utilizare DOAR in interior.

  Subwoofer Bose DesignMax DM10S-SUB WH de montaj, pentru instalatii tip public adress special concepute pentru muzica de ambient, sau sali de conferinte si intr-o raza mare de aplicatii pentru utilizare DOAR in interior.

  Subwoofer Bose DesignMax DM10S-SUB...

  2 855,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Subwoofer Bose DesignMax DM10S-SUB BK de montaj, pentru instalatii tip public adress special concepute pentru muzica de ambient, sau sali de conferinte si intr-o raza mare de aplicatii pentru utilizare DOAR in interior.

  Subwoofer Bose DesignMax DM10S-SUB BK de montaj, pentru instalatii tip public adress special concepute pentru muzica de ambient, sau sali de conferinte si intr-o raza mare de aplicatii pentru utilizare DOAR in interior.

  Subwoofer Bose DesignMax DM10S-SUB...

  2 855,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Boxe Bose DesignMax DM6SE BK de montaj, pentru instalatii tip public adress special concepute pentru muzica de ambient, sau sali de conferinte si intr-o raza mare de aplicatii pentru utilizare in exterior cat si in interior.Pret per pereche.

  Boxe Bose DesignMax DM6SE BK de montaj, pentru instalatii tip public adress special concepute pentru muzica de ambient, sau sali de conferinte si intr-o raza mare de aplicatii pentru utilizare in exterior cat si in interior.Pret per pereche.

  Boxe Bose DesignMax DM6SE BK de...

  4 295,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
Arată 1 - 6 din 26 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 399 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar