Aranjoare Profesionale

Aranjoare Profesionale

Aranjoare Profesionale  Există 21 produse

per pagină
Arată 1 - 6 din 21 produse
 • Aranjor profesional Korg PA-600 cu forma compacta si sunetul puternic de calitate excelenta, Pa600 vine echipat cu cea mai actualizata banca de sunete plus stiluri de cea mai inalta calitate. Include pachet de ritmuri romanesti.

  Aranjor profesional Korg PA-600 cu forma compacta si sunetul puternic de calitate excelenta, Pa600 vine echipat cu cea mai actualizata banca de sunete plus stiluri de cea mai inalta calitate. Include pachet de ritmuri romanesti.

  Aranjor profesional Korg PA-600 cu...

  4 498,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Aranjor profesional Yamaha PSR-A5000 cu 61 de clape, polifonie: 128 note si o larga varietate de voci si style-uri din intreaga lume.

  Aranjor profesional Yamaha PSR-A5000 cu 61 de clape, polifonie: 128 note si o larga varietate de voci si style-uri din intreaga lume.

  Aranjor profesional Yamaha...

  9 249,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Aranjor profesional Korg PA-700, este cel mai nou aranjor de înaltă performanță din celebra serie PA ce vine echipat cu o mulțime de sunete noi excepționale (inclusiv sunete Defined Nuance Control pentru mai mult realism) pentru a vă oferi mai multe opțiuni în interpretare, precum și o mulțime de style-uri noi care acoperă genuri muzicale din toată lumea.

  Aranjor profesional Korg PA-700, este cel mai nou aranjor de înaltă performanță din celebra serie PA ce vine echipat cu o mulțime de sunete noi excepționale (inclusiv sunete Defined Nuance Control pentru mai mult realism) pentru a vă oferi mai multe opțiuni în interpretare, precum și o mulțime de style-uri noi care acoperă genuri muzicale...

  Aranjor profesional Korg PA-700,...

  6 679,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Aranjor profesional Korg PA-1000 este noul model de aranjor profesional din seria PA cu claviatura cu 61 de clape semi-grele, are o mulțime de sunete noi (cu funcția DNC pentru mai mult realism în redare). Deasemeni oferă o multitudine de stiluri noi care acoperă o gamă variată de genuri muzicale din întreaga lume.

  Aranjor profesional Korg PA-1000 este noul model de aranjor profesional din seria PA cu claviatura cu 61 de clape semi-grele, are o mulțime de sunete noi (cu funcția DNC pentru mai mult realism în redare). Deasemeni oferă o multitudine de stiluri noi care acoperă o gamă variată de genuri muzicale din întreaga lume.

  Aranjor profesional Korg...

  9 698,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • KORG lanseaza cel mai nou Aranjor de Inalta Performanta ,Pa700 Oriental. Acest nou aranjor vine echipat cu o multime de sunete noi exceptionale (inclusiv sunete Defined Nuance Control pentru si mai mult realism) pentru a va oferi mai multe optiuni in interpretare, precum si o multime de style-uri noi care acopera genuri muzicale din toata lumea.

  KORG lanseaza cel mai nou Aranjor de Inalta Performanta ,Pa700 Oriental. Acest nou aranjor vine echipat cu o multime de sunete noi exceptionale (inclusiv sunete Defined Nuance Control pentru si mai mult realism) pentru a va oferi mai multe optiuni in interpretare, precum si o multime de style-uri noi care acopera genuri muzicale din toata...

  KORG lanseaza cel mai nou...

  6 998,00 Lei
  Livrare în 1-2 zile
 • Set aranjor profesional - workstation Yamaha Genos

  Set aranjor profesional - workstation Yamaha Genos

  Set aranjor profesional -...

  23 049,00 Lei
  Livrare în 1-2 zile
Arată 1 - 6 din 21 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 299 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar