Aranjoare Profesionale

Aranjoare Profesionale

Aranjoare Profesionale  Există 20 produse

per pagină
Arată 1 - 6 din 20 produse
 • Aranjor profesional Korg PA-1000 este noul model de aranjor profesional din seria PA cu claviatura cu 61 de clape semi-grele, are o mulțime de sunete noi (cu funcția DNC pentru mai mult realism în redare). Deasemeni oferă o multitudine de stiluri noi care acoperă o gamă variată de genuri muzicale din întreaga lume.

  Aranjor profesional Korg PA-1000 este noul model de aranjor profesional din seria PA cu claviatura cu 61 de clape semi-grele, are o mulțime de sunete noi (cu funcția DNC pentru mai mult realism în redare). Deasemeni oferă o multitudine de stiluri noi care acoperă o gamă variată de genuri muzicale din întreaga lume.

  Aranjor profesional Korg...

  8 298,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Set aranjor profesional - workstation Yamaha Genos

  Set aranjor profesional - workstation Yamaha Genos

  Set aranjor profesional -...

  20 389,00 Lei
  Livrare în 1-2 zile
 • Aranjor profesional Korg PA-4X76 International cu claviatură semi grea și răspuns natural cu velocitate și sensibilitate aftertouch, cu răspuns dinamic ajustabil. Este ideal pentru a compune, a înregistra sau amândouă în același timp.

  Aranjor profesional Korg PA-4X76 International cu claviatură semi grea și răspuns natural cu velocitate și sensibilitate aftertouch, cu răspuns dinamic ajustabil. Este ideal pentru a compune, a înregistra sau amândouă în același timp.

  Aranjor profesional Korg PA-4X76...

  12 898,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Aranjor profesional Yamaha PSR-A3000 cu 61 de clape, polifonie: 128 note si o larga varietate de style-uri din intreaga lume.

  Aranjor profesional Yamaha PSR-A3000 cu 61 de clape, polifonie: 128 note si o larga varietate de style-uri din intreaga lume.

  Aranjor profesional Yamaha...

  7 169,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Korg Pa4X 61 ORIENTAL - sintetizator - aranjor profesional cu claviatură semi grea și cu un răspuns natural care oferă velocitate și sensibilitate aftertouch, este vârful seriei sale, ideal pentru a compune, a înregistra sau amândouă în același timp.

  Korg Pa4X 61 ORIENTAL - sintetizator - aranjor profesional cu claviatură semi grea și cu un răspuns natural care oferă velocitate și sensibilitate aftertouch, este vârful seriei sale, ideal pentru a compune, a înregistra sau amândouă în același timp.

  Korg Pa4X 61...

  12 798,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
 • Aranjor profesional Korg PA-700, este cel mai nou aranjor de înaltă performanță din celebra serie PA ce vine echipat cu o mulțime de sunete noi excepționale (inclusiv sunete Defined Nuance Control pentru mai mult realism) pentru a vă oferi mai multe opțiuni în interpretare, precum și o mulțime de style-uri noi care acoperă genuri muzicale din toată lumea.

  Aranjor profesional Korg PA-700, este cel mai nou aranjor de înaltă performanță din celebra serie PA ce vine echipat cu o mulțime de sunete noi excepționale (inclusiv sunete Defined Nuance Control pentru mai mult realism) pentru a vă oferi mai multe opțiuni în interpretare, precum și o mulțime de style-uri noi care acoperă genuri muzicale...

  Aranjor profesional Korg PA-700,...

  4 998,00 Lei
  Livrare în 7-14 zile
Arată 1 - 6 din 20 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 249 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar