Amplificatoare pentru orga  Există 9 produse

per pagină
Arată 7 - 9 din 9 produse
  • Amplificator claviatura Roland KC-400 este echipat cu noi caracteristici fata de modelul precedent KC-350. Puterea a fost marita la 150 de wati si este echipat cu un difuzor de 12 inchi pentru imbunatatirea sunetului. Modulul de putere a fost reproiectat pentru o mai buna stabilitate si o reproducere mai fidela a sunetelor joase.

    Amplificator claviatura Roland KC-400 este echipat cu noi caracteristici fata de modelul precedent KC-350. Puterea a fost marita la 150 de wati si este echipat cu un difuzor de 12 inchi pentru imbunatatirea sunetului. Modulul de putere a fost reproiectat pentru o mai buna stabilitate si o reproducere mai fidela a sunetelor...

    Amplificator claviatura...

    3 089,00 Lei
    Livrare în 1-2 zile
  • Amplificator claviatura Roland KC-220 ofera un sunet stereo si poate functiona alimentat cu baterii. De asemenea poate fi folosit asemenea unui mini PA datorita efectelor DSP incorporate, intrarii auxiliare si suportului XLR pentru microfon de voce.

    Amplificator claviatura Roland KC-220 ofera un sunet stereo si poate functiona alimentat cu baterii. De asemenea poate fi folosit asemenea unui mini PA datorita efectelor DSP incorporate, intrarii auxiliare si suportului XLR pentru microfon de voce.

    Amplificator claviatura...

    2 548,00 Lei
    Livrare în 7-14 zile
  • Aplificator Roland Cube Lite Monitor pentru clapa

    Aplificator Roland Cube Lite Monitor pentru clapa

    Aplificator Roland Cube Lite...

    705,00 Lei
    Livrare în 7-14 zile
Arată 7 - 9 din 9 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 399 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar