Sintetizatoare  Există 13 produse

Subcategorii

 • Sintetizatoare

  Descoperă oferta noastră de Sintetizatoare ideale pentru producții muzicale, producție studio și interpretări live de la branduri renumite precum Arturia, Yamaha, Korg, Roland, Behringer, Moog sau Clavia Nord!

 • Module de Sunet

  Descoperă sintetizatoarele tip module de sunet de la branduri de renume precum Roland, Moog sau Behringer care iti permit sa explorezi mii de tonuri de sintetizator intr-un sistem modular. 

 • Mașini de Ritm

  Comandă acum masini de ritm, sintetizatoare tip drum machine de la branduri de renume precum Arturia, Korg, Roland sau Behringer la preturi avantajoase. Dă culoare productiilor tale si descoperă plăcerea de a construi un ritm solid pentru beat-ul sau piesa ta muzicală.

 • Sintetizatoare Workstation

  Descoperă cele mai puternice Sintetizatoare Workstation si treci la era digitală! Alege unul din sintetizatoarele de top din oferta Fly Music de la branduri precum Yamaha, Roland sau Korg, pentru o mulțime de tonuri si funcții!

 • Groove Box-uri

  Descoperă cele mai tari și performante Groove Boxuri de la branduri de renume precum Roland, BOSS, Akai Professional, sau Korg la prețuri accesibile. Produsele ideale pentru studioul tau, productie muzicala, DJ si multe altele.

per pagină
Arată 1 - 6 din 13 produse
Arată 1 - 6 din 13 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 399 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar