Sintetizatoare  Există 59 produse

per pagină
Arată 1 - 6 din 59 produse
 • Sintetizator analogic Arturia MiniBrute

  Sintetizator analogic Arturia MiniBrute

  Sintetizator analogic Arturia...

  1 798,00 lei
 • Sintetizator analogic Arturia MicroBrute

  Sintetizator analogic Arturia MicroBrute

  Sintetizator analogic...

  1 298,00 lei
 • Sintetizator Yamaha MOXF 6, urmasul modelului MOX6, care insa ofera soundul seriei MOTIF XF si extensibilitatea memoriei Flash, cu 61 clape semi-grele, generator de tonuri: AWM2, Expanded Articulation, polifonie de 128 note, multimbralitate de pana la 16 parturi, include: adaptor, cablu USB, manual, CD-ROM, informatii pentru download Cubase AI.

  Sintetizator Yamaha MOXF 6, urmasul modelului MOX6, care insa ofera soundul seriei MOTIF XF si extensibilitatea memoriei Flash, cu 61 clape semi-grele, generator de tonuri: AWM2, Expanded Articulation, polifonie de 128 note, multimbralitate de pana la 16 parturi, include: adaptor, cablu USB, manual, CD-ROM, informatii pentru download Cubase...

  Sintetizator Yamaha MOXF 6,...

  5 259,00 lei
 • Clavia Nord Lead 4 este un sintetizator virtual echipat cu Sound Engine, polofonie pe 20 de voci, 4 iesiri separate pentru 4 voci multitimbral, cu efecte: Crush, Talk si Distortion, Reverb, Delay.

  Clavia Nord Lead 4 este un sintetizator virtual echipat cu Sound Engine, polofonie pe 20 de voci, 4 iesiri separate pentru 4 voci multitimbral, cu efecte: Crush, Talk si Distortion, Reverb, Delay.

  Clavia Nord Lead 4 este un...

  8 549,00 lei
 • PC3 a dezvaluit lumii o noua generatie de tehnologie marca Kurzweil, sinteza pe arhitectura de neegalat in flexibilitate si calitate a sunetului, combinat cu o putere de procesare uimitoare. Sunetul lui PC3 acopera totul, de la traditional la ultra-modern, performanta de neegalat.

  PC3 a dezvaluit lumii o noua generatie de tehnologie marca Kurzweil, sinteza pe arhitectura de neegalat in flexibilitate si calitate a sunetului, combinat cu o putere de procesare uimitoare. Sunetul lui PC3 acopera totul, de la traditional la ultra-modern, performanta de neegalat.

  PC3 a dezvaluit lumii o noua...

  9 309,00 lei
 • Sintetizator Roland JD-XA cu 49 de clape 

  Sintetizator Roland JD-XA cu 49 de clape 

  Sintetizator Roland JD-XA cu 49 de...

  7 398,00 lei
Arată 1 - 6 din 59 produse

Informații

Produse noi

Oferte speciale

Etichete

3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 249 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar