299272

Produs NOU

Roland TD-4KP V-Drums Portable Set

3 129,00 lei

Cu o amprenta mica si un design inovator de pliere pentru defalcarea rapida si pentru transport/depozitare usoara, TD-4KP V-Drums Portable este ultimul e-kit pentru tobele mobile si pentru spatiile mici. Puternicul modul de sunet TD-4 este echipat cu o gama larga de sunete expresive, editabile si functii esentiale de practica, in timp ce pad-urile integrate ofera o senzatie de satisfactie si naturalete in timpul cantarii. Perfect pentru spatii mici, repetitii, studiouri, dormitoare, apartamente, etc, TD-4KP combina performantele si caracteristicile V-Drums cu o mobilitate impresionanta si o depozitare comfortabila.

  • Renumitele sunete si calitati V-Drums intr-un kit mobil ultra-portabil
  • Design inovator de pliere pentru defalcarea rapida, compacta si usor de transportat/depozitat
  • Include modulul de sunet TD-4 Percussion Sound Module inccrcat cu sunete expresive, functii Coach si Quick Record/Play, si multe altele
  • Un total de 8 pad-uri: kick, snare, toms x3, hi-hat, crash și ride cymbals. Include FD-8 Hi-Hat Controller
  • Pad-urile snare si tom sunt dotate cu suprafete amortizate cu cauciuc pentru un sentiment de naturalete in timpul cantarii
  • OPTIUNI geanta de transport personalizata (CB-TDP) mesh-head snare pad (PDX-6 / PDX-8) pad mount (MDH-12) pachet de accesorii tobe (DAP-3X) drum mat (seria TDM)
  • PEDALA DE TOBA MARE NU ESTE INCLUSA!

Pliati, impachetati si gata
TD-4KP este cu adevarat portabil, cu un stativ inovativ pliabil care transforma kit-ul intr-o dimensiune surprinzator de condensata pentru transport si depozitare. Defalcarea-este o rupere- modulul de sunet si pad-urile drum/cymbal sunt atasate la stativul rezistent integrat si toate componentele sunt rotite si/sau impachetate rapid si usor la locul lor. Cand doriti sa cantati din nou, puteți sa desfaceti si sa asezati totul cu mare usurinta si sunteti gata!
Pad-uri cu textura naturala pentru expresivitatea cantarii
TD-4KP este dotat cu un kick pad, snare pad*, trei tom pads, un hi-hat pad, si doua cymbal pads de 10-inch (crash si ride). Este de asemenea inclusa si o pedală FD-8 Hi-Hat Controller. Echipate cu suprafete de cantat amortizate cu cauciuc, drum pad-urile compacte de 7.5 inch ofera sensibilitate, raspuns exact si naturalete in timpul cantarii.
* Este necesar un PDX-6 / PDX-8 V-Pad optional pentru a canta rimshots si cross stick
Modulul de sunet TD-4
Modulul de sunet TD-4 inclus prevede o gama larga de tonuri de tobe si percutie expresive. Sunetele sunt usor editabile, permitand jucatorilor sa isi personalizeze rapid kiturile. TD-4 ofera, de asemenea, efecte ambientale pentru spectacole dinamice, pline de viata. Functiile Coach si Quick Record/Quick Play sunt ideale pentru un antrenament eficient oferind tobosari cu feedback valoros pentru imbunatatirea rapida.
Geanta de transport personalizata si altele
O geanta de transport CB-TDP optionala ofera o modalitate convenabila pentru transportul si protejarea lui TD-4KP. Geanta personalizata este o completare perfecta la V-Drums Portable si include o curea de mana, pungi detasabile pentru pedale hi-hat si kick, plus buzunare la indemana pentru beaters, bete, si alte accesorii. Utilizatorii pot, de asemenea, schimba snare-pad-ul cu un Pad Mount PDX-6 sau PDX-8 V-Pad si MDH-12 optional pentru sentiment mesh-heand si capacitate dual-triggering, GEANTA DE TRANSPORT SE ACHIZITIONEAZA SEPARAT

Garantie 36 luni

30 alte produse in aceeasi categorie:

3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 249 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar